Betaal Methodes

Betaal methodes bij Glas en kristal | Decocadeau.

 

 Ideal: Is dé betaalmethode voor de Nederlandse consument.

 

 Paypal: Wereldwijde betaalmethode.

 

 Bancontact-Mister Cash: Is dé betaalmethode voor de Belgische consument.

 

   Betaal met uw Creditcard

 

 Bestelling door middel van een overschrijving
Sofort Banking: is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen en is zeer  populair in Duitsland. Sofort is gebaseerd op het principe van een overboeking. Echter hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is hierdoor eenvoudig en snel.
 
SOFORT Banking is vanuit de volgende landen beschikbaar: Nederland - Duitsland - Oostenrijk - Zwitserland - België - Frankrijk - Spanje - Italië en Polen.
 
De betalingen met Sofort, Bancontact en IDeal worden door onze betaalpartner Mollie verwerkt. Mollie is geautoriseerd door De Nederlandsche Bank als betaalinstelling onder de Europese Verordening van de Payment Services Directive/PSD. Alle gelden die Mollie collecteert voor haar klanten komen binnen bij de Stichting Mollie Payments, en worden ook door deze stichting overgeboekt naar de webwinkelier. Dit is een zogeheten “stichting derdengelden” die is gelieerd aan Mollie. Deze constructie is opgezet om ervoor te zorgen dat de gelden te allen tijde zijn gewaarborgd.