Verkocht

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Verkocht: Gele Art Deco vaas met zwarte flora decoratie.

Gele Art Deco vaas met zwarte flora gedecoreerd. Dit model vaas is bekend van Franz Welz. Heb het flora decor nog niet eerder gezien.
€0,00

Groene schenkkan, vaas Opaline Fiorentina, Italië

Een grote groene schenkkan - vaas omsloten in helder glas, uit de serie Opalina Fiorentina gemaakt in de jaren 1960-1970. Een prachtig item en zeldzaam vanwege zijn vorm, grootte en kleur. Herkomst: Stelvia glasfabriek uit Empoli te Italië.
€0,00

Verkocht: Art Deco fotolijst met bol geslepen glasranden.

Art Deco fotolijst met een glas dikte van 0,9 cm aan vier randen bol geslepen. In prima staat.
€0,00

Verkocht: Art Glas vaas in cranberry en goud geel.

Art Glas vaas uit de Boheemse Chribska glasfabriek in cranberry en goud geel. Prachtige vaas van helder kristal-glas, een ontwerp van Josef Hospodka, Tsjechoslowakije circa 1960.
€0,00

Verkocht: Boheemse Art Deco lattice and spots vaas.

Twee zwarte glasdraden lopen van de oren uit in een werveling naar de bovenzijde van de vaas. Deze zeldzame vaas is afkomstig uit de Bohemen en is uit meerdere glaslagen samengesteld. De binnenste laag bestaat uit oranje glas, de tussenlaag uit een spatter decor en is afgewerkt met helder transparante buitenlaag. De vaas dateert uit circa 1910.
€0,00

Verkocht: Boheemse deksel schaal van iriserend glas.

De deksel schaal is aan de buitenzijde van paars iriserend glas. Aan de binnenzijde geeft het witte glas daaraan een mooi effect.
€0,00

Verkocht: Boheemse piqué Fleurs oranje Tango glas.

Piqué Fleurs Tango glas compleet met bloemenrooster. De oranje vaas heeft een amethist kleurige overlay omsloten in transparant glas
€0,00

Verkocht: Boheemse schaal, vlekken decor Rückl fabrikaat.

Boheemse schaal geheel in satin glas en uitgevoerd in een vlekken decor. De twee oren zijn van doorschijnend blauw satin glas. Herkomst: Rückl glasfabriek.
€0,00

Verkocht: Caesens Freres, vaas, Art Nouveau.

Kunst aardewerk vaas uit de Art Nouveau periode, fabricage bij pottery d Art-Oeuvre manualle Caesens en Freres. Zij produceerden in de periode van 1913 - 1937.
€0,00